Sinds 25 mei 2018 dient elk bedrijf de AVG op orde te hebben. De AVG is geen wet zoals men die gewoonlijk kent, zoals strafrecht, wegenverkeerswet of de oude Wet bescherming persoonsgegevens, maar een verordening. Met het opstellen van een privacyverklaring laat je aan de buitenwereld zien dat je met privacy bezig bent. Het geeft aan waar je op moet letten en over na moet denken als ondernemer.

AVG / privacyverklaring oplossing voor ondernemers

De overheid heeft er veel aan gedaan om deze privacywetgeving bij bedrijven en organisaties onder de aandacht te brengen. Toch blijkt dat veel bedrijven en organisaties hun AVG / Privacyverklaring nog niet (volledig) geregeld hebben. Als jij daarbij hoort, bieden wij jou vanuit AVG Steunpunt.nl een ontzorgoplossing. In samenwerking met onze gespecialiseerde jurist Geert Polders wordt er een privacyverklaring opgesteld die aansluit bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering. Zo kun jij verder met ondernemen en je tijd besteden aan je corebusiness.

AVG / Privacyverklaring stapsgewijs

Om het zo eenvoudig mogelijk te houden bestaat het privacyverklaring pakket AVG Steunpunt.nl uit een traject dat in enkele stappen af te ronden is:

  1. Om te beginnen krijg je inzage in het basisdocument privacyverklaring. Dit document is als uitgangspunt voor elke organisatie gelijk.
  2. Vervolgens overleg je met onze gespecialiseerde jurist Geert Polders, zodat de maatwerk privacyverklaring geschreven kan worden.
  3. Zodra deze akkoord is en voldoet aan de regelgeving, kan het document door de webbeheerder online geplaatst worden, bij voorkeur in de footer zodat deze altijd benaderbaar is.
  4. Denk alvast na over bijvoorbeeld vertalingen. Deze kunnen wij ook verzorgen. Laat ons dan even weten wat de wensen zijn.

Kosten

Een privacyverklaring op maat kost eenmalig €250,-* excl. BTW.
* Offerte voor het vertalen wordt vooraf overlegd en de vertaalkosten worden apart in rekening gebracht.

Aanmelden

Het geeft een goede indruk als je AVG / Privacyverklaring in orde is. Vul het aanmeldformulier in, dan zorgen wij ervoor dat jouw Privacyverklaring snel, eenvoudig en goed geregeld wordt.
Het is de eerste stap om je onderneming te laten voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Als je hier eerst nog meer over wilt lezen, verwijs ik naar het blog dat wij over de AVG / privacyverklaring geschreven hebben.

Ja, ik wil graag contact voor een AVG / Privacyverklaring

Plaats hier een aanvraag tot terugbellen. Je zult dan binnen uiterlijk 2 werkdagen worden teruggebeld door onze MKB-jurist.